Thuiskomen bij Wensstichting SHAMAJO

Thuiskomen bij Wensstichting SHAMAJO

ma, 09/26/2016 - 15:03 - Mathilde Simon

Eindelijk was het dan zover. Op vrijdag en zaterdag 16 en 17 september vond de SHAMAJO-Fair plaats bij Cello in Rosmalen. Een Fair waar twee jaar naar is uitgekeken.

Met een grote groep vrijwilligers stonden ze van SHAMAJO vrijdagochtend klaar om de laatste tenten op te zetten en om het terrein te versieren met de bekende SHAMAJO-ballonnen. Om 13.00 uur begonnen de attracties te draaien en kwamen de eerste nieuwsgierige en enthousiaste VIP’s het terrein op. Behalve de VIP’s van Cello, waren er ook VIP’s van Thomashuizen en andere instellingen aanwezig.

Om 14.00 uur vond de officiële opening plaats door directeur Frank van Beers. Een aantal prominente aanwezigen nam plaats in de zweefmolen met confettikanonnen en een VIP mocht het startsein geven door op de Kop van Jut te slaan. Hierna kon het beginnen: Tientallen rondjes in de botsauto’s of twee dagen lang door een verrekijker kijken naar de optredens van onder andere onze ambassadeur Danny Smoorenburg. Zo lang mogelijk zweven in de shake-it tot je even wat moet gaan eten en drinken, of zittend op het gras genieten van de muziek en van het zonnetje. De ene VIP was dolblij met het cadeautje dat hij had gewonnen bij het touwtjetrekken en de ander kon geen genoeg krijgen van de grote hamer van de Kop van Jut.

Op de Fair kunnen de VIP’s zichzelf zijn. En ook de vrijwilligers voelen zich thuis bij de stichting:”Het is net of ik er een hele familie bij heb gekregen”, zei één van de vrijwilligers na afloop. Waarop een andere vrijwilliger antwoordde: “Het is net thuiskomen bij Wensstichting SHAMAJO.” 

Zonder de vele vriendendiensten heeft de Fair niet plaats kunnen vinden. Wensstichting SHAMAJO wil daarom graag al hun eigen vrijwilligers, de vrijwilligers van Canon, de vrijwilligers van deRegiobank, Cello, het Johanna KinderFonds en alle donateurs hartelijk bedanken.